VIDEO Accident de circulaţie cu un mort şi trei răniţi, la Ţinteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a murit iar alte trei persoane au fost rănite, sâmbătă seară, după ce două autoturisme s-au lovit frontal, pe drumul judeţean 203D, în dreptul localităţii Ţinteşti. Accidentul s-a produs în momentul în care una dintre maşini a pătruns pe contrasens, în dreptul unei intersecţii cu un drum comunal. Poliţiştii cred că şoferul acesteia a observat târziu curba şi a bruscat volanul.

Accidentul s-a produs în jurul orei 21, la cinci kilometri distanţă de municipiul Buzău, în dreptul intersecţiei dintre drumul judeţean 203D cu drumul care duce către satul Pogonele. Un autoturism Opel, care se îndrepta spre oraş, a ajuns pe contrasens, apoi a izbit un Logan care circula regulamentar. Patru persoane au fost rănite iar pentru una dintre victime rănile au fost fatale.

Trei ambulanţe au ajuns la locul accidentului însă efortul unuia dintre echipaje de a resuscita o femeie de 60 de ani, din Logan, a fost în zadar. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla de ce şoferul Opelului a pierdut controlul volanului, în curbă. Localnicii spun că zona este periculoasă, pentru că în lipsa unor semnalizări corespunzătoare şoferii reduc târziu viteza.

Ambele autoturisme erau înmatriculate în judeţul Buzău. Şoferii acestora au scăpat cu răni uşoare şi, împreună cu un pasager din Opel, au fost duşi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Buzău.  

Citeşte şi: VIDEO Localnicii din Smeeni plantează salcâmi la margine de sat, ca protecţie împotriva zăpezilor

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite