VIDEO A doua zi de proteste, la Mărăcineni, după scoaterea autobuzelor urbane. Autorităţile caută noi soluţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localnicii din Mărăcineni protestează şi astăzi, faţă de scoaterea din traseu a microbuzelor şi autobuzelor de pe linia 2. Protestatarii au creat o pagină pe Facebook, intitulată "Vrem din nou 2", unde au fost postate îndemnuri pentru a ieşi în stradă.

"Ora 11:00 în stradă din nou. Mai mulţi elevi şi navetişti. Măteşti e de partea noastră, va mulţumim. Haideţi toţi (elevi , navetişti , muncitori ) Avem nevoie de 2.", scrie administratorul contului.

Peste 50 de persoane s-au adunat în faţa primăriei Mărăcineni, în cea de-a doua zi de proteste. Câteva zeci de persoane au ieşit şi la Măteşti, pe drumul DJ203K, pentru aceeaşi cauză. 

VIDEO Locuitorii din Mărăcineni au blocat un drum judeţean. Zeci de jandarmi se află la faţa locului

....

UPDATE Numărul persoanelor care au protestat astăzi în faţa primăriei Mărăcineni a fost vizibil mai mic decât al participanţilor la protestul de marţi. 

Printre protestatari a mers din nou primarul Constantin Dumitru, pentru a le transmite că nu există decât soluţia legală de licenţiere a unui transportator pe ruta pe care până luni au circulat autobuzul 2 şi maxi-taxi 2M. 

El le-a explicat oamenilor că se va găsi o soluţie pentru ca localnicii din Mărăcineni şi din împrejurimi să nu aibă de suferit şi să aibă cu ce ajunge în şi din oraş, dar e nevoie de timp şi răbdare, pentru ca lucrurile să se poată aşeza şi să se desfăşoare în litera legii. 

„O variantă ar fi să înfiinţăm un nou traseu, Săpoca-Mărăcineni-Buzău, care nu era licitat şi pe care nu îl are nimeni”, a spus primarul din Mărăcineni.  

Primarul le-a mai transmis oamenilor care şi-au achiziţionat abonamente că îşi vor primi banii înapoi.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite