Vânătoare de vitezomani în Buzău. În două zile, Poliţia a amendat peste 200 de şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest week-end, poliţiştii buzoieni de la Serviciul Rutier au fost pe urmele şoferilor care se urcă băuţi la volan sau care calcă prea tare pedala de acceleraţie. În două zile, peste 200 de şoferi au fost amendaţi iar 11 dintre aceştia s-au trezit cu permisele de conducere suspendate.

Sâmbătă şi duminică, în urma controalelor efectuate de poliţişti pe drumurile din judeţ, nu mai puţin de 222 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regimului legal de viteză, împotriva a 11 dintre aceştia fiind luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării pentru 90 de zile.

În urma testărilor efectuate cu aparatele Drager, poliţiştii au depistat şase şoferi care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Toţi cei şase conducători auto găsiţi băuţi la volan au rămas fără permisele de conducere. De asemenea, în ultimele două zile, au mai rămas fără permise trei conducători auto care nu au respectat regulile privind depăşirea sau prioritatea.

În cadrul acţiunilor desfăşurate în ultimele două zile de poliţiştii rutieri, au fost întocmite şi 13 dosare penale ca urmare a infracţiunilor constatate la regimul circulaţiei. Cele mai multe dosare penale au fost întocmite de poliţişti pe numele unor conducători auto depistaţi băuţi la volan.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite