Un tânăr de 30 de ani, din Pârscov, s-a înecat în râul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căutările bărbatului care a dispărut duminică în apele Buzăului, în dreptul localităţii Pârscov, au fost reluate luni dimineaţă, cu forţe sporite de la ISU Buzău. Trupul acestuia a fost găsit pe fundul apei, în apropierea zonei în care intrase la scăldat. Victima este un tânăr de 30 de ani.

Tragedia a avut loc duminică, în jurul orei 17.00, în zona balastierei din Pârscov, un loc periculos dar frecventat de localnici. Ionuţ se afla la scăldat alături de câtiva prieteni. 

La un moment dat, acesta a disparut sub apă, iar prietenii alarmaţi au sunat la 112.

Mai multe echipaje de la ISU Buzău au început căutările, acestea continuând pâna spre miezul nopţii, însă fără niciun rezultat. Operaţiunile au fost reluate luni dimineaţă, în jurul orei 07.00, trupul lui Ionuţ fiind găsit o ora mai târziu în acelaşi loc în care s-a înecat. 

Bărbatul nu ştia să înoate şi se pare că ar fi alunecat într-o groapă adâncă de şase metri săpată în albia râului de excavatoarele balastierei.

Tânarul nu era căsătorit si locuia la iubita sa. În urmă cu ceva timp, el a lucrat ca agent de pază la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, iar mai târziu s-a angajat la un service auto de pe variantă. Apropiaţii săi sunt în stare de şoc. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite