VIDEO A murit în timp ce încerca să se răcorească în apa râului Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

O descoperire macabră a fost făcută, sâmbătă dimineaţă, de un bărbat care făcea baie în balta formată sub podul de la Vadu Paşii. Cadavrul unui bărbat plutea pe luciul apei, cu faţa în jos, lângă digul de sub pod. Echipajul de la Ambulanţă, sosit de urgenţă la faţa locului, nu a putut decât să constate decesul.

Apelul la 112 care anunţa existenţa unei persoane decedate în apa râului fost înregistrat în jurul orei 11.00. Pompierii sosiţi la intervenţie au tras cadavrul la mal, fără a fi nevoie să folosească barca din dotare. 

Bărbatul a fost scos repede din apă şi predat medicilor de pe ambulanţă, care au constatat decesul.

După starea cadavrului, se afla în apă de aproximativ 24 de ore. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga SML Buzău, urmând ca autorităţile să stabilească identitatea bărbatului şi modul în care şi-a găsit acesta sfârşitul. 

Cadavrul a fost adus din amonte şi s-a blocat în zona digului de la Vadu Paşii. Poliţiştii urmează să caute persoane dispărute de pe Valea Buzăului pentru a identifica decedatul.

Tânărul avea între 30 şi 35 de ani şi purta doar pantaloni scurţi. Probabil, spun martorii, a intrat să se scalde în apa râului Buzău însă nu ştia să înoate.  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite