Un buzoian, arestat după ce a condus aproape în comă alcoolică şi fără permis auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzău etilotest

Un bărbat din Poşta Câlnău, în vârstă de 46 de ani, a fost arestat preventiv săptămâna aceasta după ce a fost prins de poliţişti conducând pe DN2 E85 atât de beat încât se afla în prag de comă alcoolică.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier l-au depistat în trafic, luni, pe DN 2 E85, având o alcoolemie de 2,60 gr. ‰. După ce l-au verificat în baza de date, oamenii legii n-au mai stat pe gânduri şi l-au reţinut, pe loc, pentru 24 de ore. Într-un interval de aproximativ 10 zile, individul şi-a condus maşina pe DN2 E85 fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul de conducere anulat încă din data de 16 mai 2012, ca urmare a unei condamnări tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Cu toate acestea, buzoianul nu s-a potolit. La sfârşitul lunii septembrie, poliţiştii l-au depistat în trafic având o îmbibaţie alcoolică de 3,10 gr.‰, la prima probă, şi 3,25 gr.‰, la a doua probă. 

A doua oară, s-au reîntâlnit cu el luni. De această dată era puţin mai treaz. Avea o alcoolemie de 2,60 gr.‰, respectiv 2,40 gr.‰.

La propunerea poliţiştilor, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi a sesizat instanţa în vederea arestării, Judecătoria Buzău dispunând arestarea pentru o perioadă de 30 de zile. Astfel că, de marţi, buzoianul are la dispoziţie 30 de zile să se trezească.

Citeşte şi: VIDEO Fotbaliştii selecţionatei de tineret a României, impresionaţi de elevii surzi din Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite