Un nou indicator rutier, în „curba morţii” de pe şoseaua de centură a oraşului Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima perioadă, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău s-au produs numeroase accidente rutiere grave, motiv pentru care autorităţile locale au luat mai multe măsuri de siguranţă în zonă.

În curba cea mai periculoasă, unde, în ultimul timp, şi-au pierdut viaţa mai multe persoane, s-au montat separatoare de sensuri, pentru a împiedica automobilele să pătrundă pe contrasens, dar şi benzi rezonatoare montate în asfalt, pentru ca şoferii să încetinească pe tronsonul respectiv.

Tot în această zonă a fost fixat şi un indicator rutier mai puţin întâlnit. Este vorba despre un semn care informează şi avertizează conducătorii auto că urmează un tronson de şosea unde riscul de producere a  accidentelor este ridicat.

Indicatorul rutier care a fost montat zilele trecute pe şoseaua de centură a oraşului Buzău este, până acum, singurul din judeţ. 

Punctul negru reprezintă un sector de drum cu lungimea de maximum un kilometru, pe care, într-o perioadă de 5 ani consecutivi, s-au înregistat minimum 10 accidente grave de circulaţie, soldate cu cel puţin 10 persoane decedate sau rănite grav.

Citeşte şi: Separatoare de trafic, pe şoseaua de centură a Buzăului

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri