Trei adulţi şi doi copii au rămas pe drumuri, din cauza unui incendiu VIDEO

0
0
Sursa R. Magdalenoiu
Sursa R. Magdalenoiu

Pompierii buzoieni au fost solicitaţi, joi, în comuna Stâlpu, să intervină pentru stingerea unei case cuprinse de flăcări. Incendiul a izbucnit în podul casei iar apelul la 112 a fost făcut după ce câţiva localnici au observat fumul care ieşea pe sub streaşină.

Două autospeciale de stingere din Buzău şi una de la staţia Pietroasele au fost trimise la Stâlpu, împreună cu o ambulanţă SMURD. Intervenţia pompierilor a fost rapidă, astfel că incendiul a fost localizat înainte să se extindă mai jos de acoperiş.

Potrivit unor surse prezente la intervenţie, flăcările au pornit în pod, de la coşul de fum în jurul căruia erau depozitate haine vechi. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale care urmează să fie evaluate de pompieri. 

Un bătrân, care este proprietarul casei, fiul, nora şi cei doi nepoţi, care locuiesc în aceeaşi gospodărie, trebuie să-şi caute locuinţă temporară până la refacerea acoperişului. Primarul comunei Stâlpu spune că va propune în consiliul local o sumă necesară refacerii urgente a casei însă, din păcate, nu dispune de locuinţe sociale. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite