Tragedie în Vinerea Mare. O șoferiță de 29 de ani a murit în impactul cu remorca unui camion

0
Publicat:

Un accident grav s-a produs noaptea trecută, într-o localitate de lângă municipiul Buzău Buzău. O buzoiancă de 29 de ani, aflată la volanul unui autoturism, și-a pierdut viața după ce s-a lovit de un TIR. Mașina tinerei s-a transformat într-un morman de fiare după ce a intrat sub camion.

image

Accidentul în care și-a pierdut viața femeia de 29 de ani s-a produs pe DN 2B, în localitatea Cilibia.

Din datele furnizate de polițiștii buzoieni, tânăra se afla la volanul unui autoturism care circula pe direcția Buzău spre Brăila în momentul în care a intrat în coliziune cu un camion care venea din sens opus.

Impactul dintre vehicule a fost devastator. Mașina tinerei a intrat sub remorca TIR-ului, partea din față devenind un morman de fiare.

Șoferița a murit pe loc, în timp ce un pasager din camionul de mare tonaj, un bărbat de 35 de ani, din județul Brăila, a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către o șoferiță de 29 de ani, din Buzău și camionul de mare tonaj care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto brăilean de 48 de ani”, a transmis IPJ Buzău.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței autoturismului și cu rănirea unui pasager din camionul de mare tonaj, un bărbat de 35 de ani, din Brăila, acesta din urmă fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Mai multe evenimente rutiere s-au produs vineri pe drumurile din județul Buzău. La Potoceni, pe DJ 203 K, a avut loc un accident în care au fost implicare două mașini, iar o șoferiță de 46 de ani a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite