Adolescent din Buzău, căutat de poliție după ce a fost filmat când fură bicicleta unui copil VIDEO

0
Publicat:

„Copiii din ziua de azi fură de la alți copii!”, este mesajul unei mame din municipiul Buzău, al cărei fiu s-a întors acasă de la magazin fără bicicletă. Înregistrările de pe o cameră de supraveghere aveau să-i arate femeii că furtul fusese comis de un puști, puțin mai mare decât copilul ei.

Întâmplarea a avut loc pe data de 30 aprilie 2024, puțin după ora 21:30. Imaginile cu momentul în care bicicleta este sustrasă din fața magazinului au fost făcute publice chiar de către mama copilului, pe rețelele de socializare.

Băiatul acesteia venise la magazinul Fortuna de pe strada Bucegi cu bicicleta, pe care o lăsase rezemată de geam. În puținul timp în care acesta se afla la cumpărături în magazin, câțiva adolescenți au trecut prin zonă, iar unuia dintre ei i-a atras atenția bicicleta lăsată neasigurată de copil.

image

În imaginile de pe camerele de supraveghere se poate vedea cum ceilalți tineri se îndepărtează de magazin, în timp ce unul dintre ei rămâne cu privirea agățată de bicicletă. Privește în jur, pentru a se asigura că nu este văzut, după care o sustrage și se face nevăzut.

Pentru că bicicleta nu a fost returnată nici după apelul făcut pe Facebook, părinții copilului au făcut plângere la poliție, autorul furtului riscând să primească inclusiv o pedeapsă privativă de libertate.

Conform Codului Penal, luarea unui bun mobil din posesia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite