Coliziune surprinsă de o cameră video. Din impact, o mașină rămâne fără o roată VIDEO

0
Publicat:

Un accident de circulație produs miercuri pe Drumul Național 10, în comuna buzoiană Vernești, s-a soldat cu rănirea unui bărbat. Evenimentul rutier a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Pe înregistrare se vede cum unul dintre autoturisme ajunge inexplicabil pe contrasens și provoacă incidentul. Din impact, una dintre mașini rămâne fără roata din spate de pe partea șoferului, apoi se rotește pe carosabil.

În coliziune au fost implicate un autoturism condus de o șoferiță de 25 de ani, din comuna Vernești, și autoturismul care circula din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din aceeași localitate.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului de 55 de ani, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferița vinovată de producerea accidentului rutier s-a ales cu dosar penal. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa foto și video: Costin Neagu / Feacebook - InfoTrafic Buzău #1
Sursa foto și video: Costin Neagu / Feacebook - InfoTrafic Buzău #1

Mai multe evenimente rutiere au avut loc în 48 de ore, pe drumurile din județul Buzău. Marți, 23 aprile 2024, în jurul orei 11.30, polițiștii rutieri au fost sesizați de producerea unui accident de circulație pe DN2 E85, în Poșta Câlnău.

A fost vorba despre o coliziune între autoturismul condus de un șofer de 62 de ani, din Stâlpu, și alte două autoturisme conduse din sensul opus, de către un șofer de 68 de ani, din Poșta Câlnău și un șofer de 32 de ani din Vaslui.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 68 de ani, cât și a șoferului de 62 de ani și a unui pasager al acestuia. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Numeroase abateri sunt constatate la controalele în trafic efectuate de polițiștii buzoieni. În ultimele 24 de ore, poliţiştii au depistat 67 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia șapte au predat permisele de conducere pentru următoarele 90, respectiv 120 de zile.

Cu cea mai mare viteză – 185 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autoturimsul unei șoferițe de 21 de ani, din Buzău, ce rula pe DN2 E85, în localitatea Mihăilești.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite