Şofer înjunghiat cu un briceag, după ce a claxonat un autoturism care-i bloca accesul într-o intersecţie

0
0
Arhivă adevarul.ro
Arhivă adevarul.ro

Un buzoian de 27 de ani, din comuna Chiojdu, a ajuns joi seară la spital cu plagă prin înjunghiere. Acesta a fost victima unei agresiuni în trafic, izbucnit după ce a claxonat un autoturism care bloca circulaţia într-o intersecţie.

Joi seara, în jurul orei 18.45, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Cislău au fost sesizaţi prin apel la 112 de un bărbat de 50 de ani, din Chiojdu, că a fost victima unei agresiuni. 

Imediat după primirea sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă pentru a verifica aspectele sesizate şi în vederea aplicării măsurilor legale.

Incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, care a avut la bază o altercaţie în trafic. Mai precis, în cursul zilei, apelantul s-ar fi deplasat cu o autoutilitară iar la intersecţia DJ 102 L cu DJ 102 B şoferul autoutilitarei ar fi claxonat pe motiv că un autoturism era staţionat şi afecta fluenţa traficului. 

În timpul conflictului atât apelantul, cât şi şoferul autoutilitarei, un bărbat de 27 de ani din Chiojdu, au fost agresaţi de către două persoane care se aflau în zona autoturismului staţionat. Poliţiştii au stabilit că agresorii ar fi doi bărbaţi, de 22, respectiv 50 de ani, ambii din Cătina.

În urma agresiunii, şoferul autoutilitarei a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta fusese înjunghiat cu un briceag în zona toracelui. S-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar poliţiştii au reţinut pe cei doi agresori pentru 24 de ore.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite