Şofer începător, rănit după ce s-a răsturnat cu maşina pe centura Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Traficul pe Şoseaua Nordului, în Buzău, a fost restricţionat, duminică după-amiază, din cauza unui accident rutier. Maşina condusă de un tânăr a părăsit şoseaua şi răsturnat. Cel mai probabil, autoturismul a derapat pe carosabilul umed.

Din primele date de la faţa locului, autoturismul condus pe direcţia Buzău către Ploieşti, de către un şofer în vârstă de 19 ani, din Călăraşi, s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea şoferului care a fost preluat de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. 

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidental. 

Cel mai probabil, evenimentul a fost rezultatul unui cumul de factori, precum lipsa de experienţă la volan şi neadaptarea vitezei la condiţiile meteo.

În condiţiile unui carosabil umed, pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere, poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor de autovehicule să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.

Evitaţi acţionarea bruscă a sistemului de frânare şi a mecanismului de direcţie, deoarece autovehiculul pe care îl conduceţi poate derapa. ”Nu efectuaţi depăşiri riscante”, este sfatul poliţiştilor.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite