Sebastian Radu, ales de consilierii locali în funcţia de viceprimar al Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Radu (foto - stânga) spune că îl va oferi tot sprijinul primarului Boşcodeală  FOTO: Iulian Bunilă
Sebastian Radu (foto - stânga) spune că îl va oferi tot sprijinul primarului Boşcodeală  FOTO: Iulian Bunilă

După cum informa în premieră adevarul.ro, Sebastian Radu a fost desemnat prin vot să ocupe funcţia de viceprimar, rămasă vacantă după ce Marcel Ciolacu a fost ales deputat în urma alegerilor din 9 decembrie.

Sebastian Radu a fost propus pentru această funcţie de către grupul de consilieri locali ai Uniunii Social Liberale şi i-a avut drept contracandidaţi pe reprezentantul Partidului Democrat Liberal, Ciprian Ene, şi pe cel al Partidului Poporului – Dan Diaconescu, Silviu Roşioru. 

Reprezentantul USL a fost votat de către 14 dintre consilierii municipali, în timp ce ceilalţi candidaţi au obţinut câte patru voturi. Sebastian Radu a fost şeful de campanie şi consilier local al Partidului Democrat Liberal, dar a părăsit barca lui Cezar Preda acum câţiva ani şi a fost înregimnentat de către Partidul Social Democrat.

Tot la şedinţa Consiliului Local de astăzi, au fost aprobate proiectele privind eliberarea din funcţie a proaspeţilor aleşi în Parlament, fostul viceprimar Marcel Ciolacu, respectiv Costantin Popa - PP-DD. 

Postul de consilier al lui Marcel Ciolacu va fi preluat de Vasile Olariu, membru PNL, fost consilier judeţean în perioada 2004-2012 şi director, în perioada guvernării Tăriceanu, al Registrului Auto Român. De asemenea, locul senatorului PP-DD Constantin Popa ar urma să fie luat, conform listei de supleanţi a Partidului Poporului – Dan Diaconescu pentru alegerile locale din 10 iunie, de către Daniela Florescu. Cei doi vor prelua calitatea de consilieri locali în luna ianuarie a anului viitor.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite