Şantier pe una dintre arterele oraşului Buzău. Lucrările impun restricţii de circulaţie  FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Apostu
Sursa I. Apostu

Un segment al uneia dintre cele mai circulate străzi din municipiul Buzău, strada Transilvaniei, va fi închis complet timp de o săptămână. Măsura a creat aglomeraţie şi nervi întinşi la maxim, în prima parte a zilei de luni.

O serie de restricţii de trafic au intrat în vigoare luni, 19 iulie, pe strada Transilvaniei. 

Ca să le permită drumarilor să continue lucrările de modernizare a străzii, traficul rutier este interzis temporar de la intersecţia cu B-dul Nicolae Titulescu şi până la strada Penteleu.

Pe perioada desfăşurării lucrărilor de consolidare şi asfaltare a străzii, circulaţia auto a fost oprită între intersecţiile cu Bulevardul Titulescu şi strada Penteleu, în perioada de timp 19 – 26 iulie 2021.

În decurs de o săptămână, constructorul va efectua săpăturile, balastarea şi tasarea carosabilului, urmând apoi procesul de asfaltare, când circulaţia va fi redeschisă pe câte o bandă, alternativ, în zona şantierului.

MODERNIZARE STRADATRANSILVANIEI

Pentru că pe această porţiune a străzii sunt amplasaţi mai mulţi agenţi economici, au fost create unele facilităţi în legătură cu aprovizionarea.

Accesul agenţilor economici în vederea aprovizionării, va fi permis în fiecare zi, între orele 6 – 8 şi 18 – 20.

MODERNIZARE STRADATRANSILVANIEI

Acest tronson va rămâne închis circulaţiei auto până pe 26 iulie. Primăria transmite că îşi cere scuze buzoienilor pentru disconfortul creat.

Cel mai mare proiect cu fonduri europene derulat în municipiul Buzău, care prevede asfaltarea a trei artere ale oraşului, a demarat în această vară. 

MODERNIZARE STRADATRANSILVANIEI

Acesta prevede reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv realizarea de benzi dedicate transportului public, amenajarea de piste pentru biciclişti şi reabilitarea trotuarelor, pe coridoarele deservite de transportul public în municipiul Buzău.  

MODERNIZARE STRADATRANSILVANIEI

Lucrările de modernizare au început mai întâi pe Strada Transilvaniei şi Aleea Industriilor, apoi pe Bulevardul Unirii. Este vorba de o investiţie finanţată cu fonduri europene, în valoare de 18,6 milioane de euro. 

Vă mai recomandăm: 

Trupul fără suflare al unei femei, descoperit într-un BMW parcat pe o stradă lăturalnică. Avea trei copii 

Cine este medicul găsit mort într-un spital privat din Constanţa. Anchetatorii iau în calcul sinuciderea

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite