Rezultate Evaluare Naţională 2015 Buzău. Ce note au luat elevii buzoieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultate evaluare naţională 2015. Absolvenţii din Buzău ai claselor a VIII-a au susţinut probele la română şi matematică în 110 centre de examen. S-au înscris, anul acesta, un număr de 3.684 de elevi buzoieni. Rezultatele au fost publicate vineri pe site-ul edu.ro, urmând să fie afişate şi la avizierele şcolilor. Elevii pot să depună contestaţii până la sfârşitul zilei de 26 iunie.

S-au afişat rezultatele la Evaluare Naţională 2015, notele pot fi văzute pe www.edu.ro.

În aceeaşi zi, elevii nemulţumiţi de punctajul primit pot depune contestaţii, până la ora 21.00, la secretariatele şcolilor în care au susţinut examenul de capacitate. 

În judeţul Buzău, examenele din Evaluarea Naţională 2015 au fost organizate în 110 centre. 

Anul acesta, în judeţul Buzău s-au înscris un număr total de 3.684 elevi, însă 167 dintre ei nu s-au mai prezentat în sălile de examen. Potrivit conducerii IŞJ Buzău, nu au existat incidente pe parcursul celor două probe, la limba română şi matematică.

Lucrările sunt corectate în patru centre de evaluare, amenajate la Şcoala nr. 1 ”Căpitan Aviator T. Bădulescu”, Şcoala nr. 15 ”George Emil Palade”, Şcoala nr. 12 ”Ion Creangă” şi Şcoala nr. 16 ”Sf. Apostol Andrei”.

Rezultate Evaluare Naţională 2015. Notele contează în proporţie de 75 la sută la admiterea în liceu

Admiterea în liceu se va face prin repartizare computerizată. Notele de la Evaluarea Naţională au o pondere în stabilirea mediei finale de 75 la sută, iar cele din gimnaziu, 25 la sută.

Calendar Evaluare Naţională 2015 

26 iunie – Afişarea rezultatelor

26 iunie – Depunerea contestaţiilor

27 – 29 iunie – Rezolvarea Contestaţiilor

30 iunie – Afişarea rezultatelor finale

CITEŞTE ŞI

Evaluare Naţională 2015 Buzău. Basmul lui Petre Ispirescu şi o naraţiune despre o zi de sărbătoare, subiectele principale la proba de limba română

Evaluare Naţională 2015 Buzău. Corpurile rotunde şi piramida, printre subiectele la matematică

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite