Programul unităţilor medicale din Buzău, în perioada sărbătorilor. Vor fi deschise două farmacii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Buzoienii care vor avea nevoie de asistenţă medicală în zilele de Paşte vor putea apela la serviciile camerelor de gardă ale unităţilor spitaliceşti din judeţ. Cei care vor avea nevoie de medicamente şi alte produse farmaceutice, vor avea la dispoziţie farmaciile Dona şi Crâng.

Potrivit precizărilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Buzău, în perioada sărbătorilor, vor funcţiona permanent gărzile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, Spitalul Orăşenesc Nehoiu, precum şi la Spitalul de Boli Cronice Smeeni.

Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Buzău dar şi de cele patru centre de permanenţă care funcţionează în judeţ: Berca, Pogoanele, Verneşti şi Vintilă-Vodă.

Buzoienii care în zilele de Paşte vor avea nevoie de medicamente şi diverse produse farmaceutice vor putea apela la Farmacia Dona, de pe strada Unirii, bloc P10, parter, cu program non-stop, şi la Farmacia Crâng, strada Stadionului, care pe 12 aprilie funcţionează cu program de gardă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite