Portret: Andreea Georgiana Lazăr a fost printre laureatele de la Miss Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A păşit pe drumul dificil al modelingului înarmată cu frumuseţe, talent şi o ambiţie ieşită din comun şi a fost răsplătită cu locul doi la Miss Zilele Buzăului, primul său mare succes la un concurs de frumuseţe.

Andreea măruriseşte că destinul i-a fost marcat atunci când o prietenă i-a sesizat potenţialul şi i-a îndrumat primii paşi către lumea prezentărilor de modă şi a concursurilor de frumuseţe. „Acum doi ani o amică a auzit de un casting la o agenţie din Buzău şi mi-a spus că mi s-ar potrivi de minune să particip şi eu, pentru că aş avea toate calităţile în acest sens. Iniţial am refuzat, m-am gandit că nu voi avea timp pentru aşa ceva din cauza şcolii. Până la urmă, după un an de insistenţă a prietenei mele, am acceptat şi am trecut cu bine de o selecţie riguroase", povesteşte Andreea Georgiana.

De la teatru la concursurile de miss

Andreea este o elevă modestă şi silitoare care a făcut teatru în perioada anilor de şcoală generală şi spune că experienţa de pe scenă i-a prins bine în competiţia din domeniul modelingului. „Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să urc pe scenă şi altfel decât ca mic actor, dar faptul că am făcut teatru cred că mi-a creat un avantaj în numeroasele concursuri de modelling şi nu numai la care am participat. Eu am avut o experinţă în plus pentru că mi-am putut controla foarte bine emoţiile la toate concursurile la care am participat până acum" mai spune Andreea Georgiana.

image

În urma unei muncii asiduue completată cu tot felul de sacrificii, Andreea Georgiana Lazăr şi-a văzut visul împlinit atunci când apariţiile sale de pe scenă au fost premiate pentru prima dată. „Am participat anul trecut la Miss Zilele Buzăului şi am obţinut locul doi. La prima ieşire pe scenă nu m-am aşteptat să câştig vreun premiu. Nu mi-am făcut iluzii ca apoi să nu fiu dezamăgită. A fost o surpriză plăcută, care mi-a dat încredere în forţele mele," mărturiseşte Andreea Georgiana

Vrea să ajungă jurnalist

Pentru că viaţa de top model nu îţi poate oferi de multe ori siguranţa unui viitor liniştit, Andreea se pregăteşte ca pe viitor să devină şi un bun jurnalist, dorindu-şi să meargă la o facultate de profil. „Mă pregătesc să am două cariere, în modeling şi în jurnalism . Îmi doresc să ajung reporter pentru zona mondenă, pentru că niciodată nu se ştie ce-ţi rezervă viitorul. Deşi sunt conştientă că această decizie va necesita un efort mult mai mare din partea mea, cred că modelingul şi jurnalismul sunt două indeletniciri compatibile", crede Andreea Georgiana.

Întrebări şi răspunsuri:

Ce fel de personalitate ai?

"Pentru că sunt foarte riguroasă m-am gândit că mi s-ar potrivi de minune şi meseria de ofiţer de poliţie.Sunt foarte pretenţioasă de felul meu dar sunt o fire foarte extrovertită. Îmi place foarte mult să cunosc tot felul oamenii şi să comunic atunci când am ocazia.

Faci multe sacrifcii pentru siluetă ?

Sunt o fată foarte norocoasă, pentru că nu am nevoie de un regim alimentar special sau de diete stricte. Ştiu să îmi consum foarte bine energia la sală şi din acest motiv nu cred că fac multe sacrficii în comparaţie cu alte fete care practică modelingul. Probabil că m-a avantajat şi faptul că am practicat câţiva ani handbalul.

Ce-i place?
Îmi place foarte mult să fac sport, de altfel am şi practicat handbalul o perioadă destul de lungă. Îmi place foarte mult să ascult muzică . Îmi place să fiu foarte punctuală şi să lucrez cu oamenii, să fiu receptivă la nevoile lor. Îmi place foarte mult literatura. Sunt pasionată cam de tot ce ţine de internet.

Ce nu-i place?
Nu suport oamenii invidioşi pe succesele altora şi nici pe cei mincinoşi. Nu înghit politica şi implicit nici discuţiile pe teme politice. Nu-mi place să-mi pierd vremea în faţa televizorului. Îmi displace să nu am lucrurile sub control. Nu-mi plac prietenii falşi şi nici oamenii prefăcuţi

Profil:

Născută: 16.12.1992, Bucureşti
Ocupaţia: Elevă clasa a 12-a la Colegiul Eminescu
Familie: Singură la părinţi

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite