Pericol de explozie din cauza unui carambol rutier produs în fața unei benzinării VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost pericol de explozie, joi după-amiază, lângă municipiul Buzău. Patru persoane au fost rănite, într-un carambol cu trei autoturisme și o autocisternă încărcată cu benzină. Accidentul s-a produs la ieșirea din municipiul Buzău spre Ploiești, în dreptul unei benzinării.

O cisternă încărcată benzină a fost lovită frontal de două autoturisme aflate în trafic. Coliziunea s-a produs pe drumul european E85, la coborârea de pe un pod rutier, cunoscut ca „pasarela Nehoiu”. Din impactul cu camionul, una dintre mașinile mici a lovit un al treilea autoturism.

La fața locului au ajuns imediat echipaje de prim-ajutor, care au intervenit cu o autospecială cu apă si spumă, una de descarcerare, una pentru transport victime multiple, o ambulanță SMURD si trei autospeciale din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Buzău.

În urma accidentului, două persoane au rămas încercerate, alte două fiind scoase dintre fiarele contorsionate de martori aflați la locul accidentului.

„În urma accidentului rutier produs la ieșire din municipiul Buzau spre Ploiesti, la UPU-SMURD au fost transportate patru victime, două femei, în vârstă de 57, respectiv 60 de ani, și doi bărbați, în vârstă de 32, respectiv 34 de ani”, transmite biroul de presă al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Buzău.

Toate cele patru victime ale accidentului în lanț au suferit policontuzii prin accident rutier, sunt stabile la acest moment, cooperante, în curs de investigatii, mai precizează sursa citată.

Traficul auto a fost oprit de polițiști, pe drumul european E85, la ieșirea din Buzău, întrucât exista riscul producerii unei explozii, cisterna cu 17.000 de litri de benzină fiind lovită chiar lângă stația de carburant. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili dinamica accidentului care putea avea urmări dramatice.

Conform unor martori, șoferul unuia dintre autoturisme a depășit cisterna prin dreapta, după care a intrat brusc în fața ei. Din coliziune, autovehiculul a fost aruncat pe contrasens, unde s-a tamponat frontal cu un alt autoturism, tot de Buzău, care circula regulamentar dinspre pasarela Nehoiu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite