Patru centre de testare gratuită COVID-19, puse la dispoziţia buzoienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

În plin val 6 al pandemiei de Covid-19, autorităţile buzoiene oferă posibilitatea unui număr cât mai mare de cetăţeni de a se testa. Astfel, în judeţ vor funcţiona patru centre de testare destinate buzoienilor care prezintă simptome de Covid-19.

Cele patru centre de testare gratuită a cetăţenilor se suprapun cu locaţiile unde există centre de evaluare: Spitalul de Boli Infecţioase din Buzău, Spitalul Smeeni, Spitalul Nehoiu şi Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. 

Centrul de la Spitalul de Boli Infecţioase va deveni funcţional de luni, 8 august, celelalte trei centre fiind deschise. 

La Smeeni, programul de funcţionare a centrului este între orele 10:00-16:00, la Nehoiu, 24 de ore din 24, iar la Râmnicu Sărat, deocamdată, doar de la 16:00 la 18:00.

La centrele de testare se va putea prezenta orice persoană care are semne specifice de boală şi care va fi testată gratuit, inclusiv cu teste PCR.

Numărul cazurilor de Covid-19 este în creştere şi la Buzău, zilnic fiind confirmate cu noul coronavirus peste 100 de persoane din judeţ.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite