Operator Digi Sport, mort în accident la Buzău. Duba postului TV, lovită de o șoferiță care a mers pe contrasens

0
0

Încă un deces a fost declarat în urma accidentului de marţi seară, 1 noiembrie, de la ieşire din Buzău. Tânăra șoferiță a autoturismului a murit pe loc. După câteva ore a murit și șoferul autoutilitarei, operator la Digi Sport.

Sabin Nicolae lucra de peste 20 de ani în televiziune. SURSA Facebook
Sabin Nicolae lucra de peste 20 de ani în televiziune. SURSA Facebook

Larisa Oprea, tânăra din Rușețu care a murit în urma coliziunii mașinii sale cu o dubă, abia împlinise 19 ani, iar în urmă cu trei zile făcuse ultima fotografie pe care o postase pe pagina de socializare.

Conducea un autoturism Skoda Fabia dinspre București înspre Buzău, pe Şoseaua Spătarului, când, la un moment dat, a intrat în coliziune cu duba postului de televiziune Digi Sport care circula din sens opus. Primele date arată că Larisa ar fi circulat pe contrasens, pe o porțiune de drum drept.

Larisa era studentă la Psihologie. SURSA Facebook
Larisa era studentă la Psihologie. SURSA Facebook

Impactul a fost devastator. Mașina tinerei s-a transformat într-un morman de fiare, în timp ce parte din față a autoutilitarei a fost distrusă. Larisa a murit pe loc, iar alte două persoane din mașina postului DIGI Sport au fost rănite. Ulterior, șoferul dubei a murit la spital.

Tragedia în care și-au pierdut viața doi oameni s-a produs în jurul orei 21.00. Sabin Nicolae, operator la DIGI TV, și un coleg de-ai săi se întorceau cu mașina de serviciu de la Galați, acolo unde făcuseră parte din echipa de transmisie a partidei de fotbal dintre Oțelul și Gloria Buzău.

După încheierea meciului, o altă mașină din carul TV a ales să se întoarcă la București pe ruta Slobozia, dar Sabin Nicolae a ales varianta Buzău – Urziceni, pentru a-l lăsa acasă pe colegul său în vârstă de 31 de ani, care locuiește în zona Fierbinți.

Pe Șoseaua Spătarului, duba celor de la DIGI Sport a fost lovită în plin de un autoturism Skoda Fabia, condus de tânăra din Rușețu.

Victimele au fost scoase de echipajul de descarcerare. SURSA IPJ Buzău
Victimele au fost scoase de echipajul de descarcerare. SURSA IPJ Buzău

Sabin Nicolae lucra la grupul RCS&RDS de peste 20 de ani, iar toate partidele de fotbal din ligile superioare erau transmise de el și de echipa sa. Avea 46 de ani, era căsătorit și avea o fiică în vârstă de 14 ani.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri