O mamă cu două fetițe au dispărut într-o pădure din Buzău. Ele plecaseră, îmbrăcate sumar, să adune crengi pentru foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 35 de ani și cele două fiice ale sale, în vârstă de 11 și respectiv 5 ani, s-au rătăcit într-o pădure din comuna buzoiană Năeni. Cele trei au mers vineri seară, 28 aprilie a.c., în pădure ca să adune crengi pentru foc și nu au mai putut găsi drumul spre casă.

image

Poliția a fost alertată de mama femeii, care a anunțat dispariția fiicei și a nepoatelor sale când a văzut că acestea, plecate de vineri seară, 28 aprilie a.c., nu s-au întors acasă, nici în zorii zilei de sâmbătă, 29 aprilie 2023.

Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Merei, Buzău, ajutați de jandarmi și voluntari din localitate, au demarat imediat activități specifice de căutare a persoanelor dispărute.

„Persoanele care pot furniza informații ce ar putea conduce la găsirea acestora sunt rugate să apeleze la numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, transite IPJ Buzău.

Mama femeii dispărute a sunat la numărul unic de urgență 112 în zorii zilei pentru a cere ajutorul autorităților.

Violeta Feraru are o înălțime de 1,50 m, 65 de kilograme, ochi căprui și păr roșcat scurt. Ultima dată când a fost văzută purta blugi negri, hanorac maro cu glugă și papuci de plastic. 

Izabela Feraru, fiica cea mare, are o înălțime de 1,65 m, aproximativ 50 de kilograme și păr lung castaniu. Ultima dată când a fost văzută purta blugi gri, hanorac gri și pantofi sport albi.

Maria Feraru, fiica cea mică, are o înălțime de 1,30 m, aproximativ 30 de kilograme și păr castaniu prins în coadă. Ultima dată când a fost văzută purta pantaloni negri cu buline roșii, bluză de trening roșie și pantofi sport albi.

Rudele își fac griji, mai ales că în ultimele zile un urs a făcut prăpăd în satele din apropiere.

În comuna Merei, aflată la circa 20 de kilometri distanță de Năeni, mai multe animale domestice au fost sfâșiate de sălbăticiune.

De asemenea, se plâng rudele, pe timpul nopții, temperaturile scad foarte mult, iar femeia plecase după lemne cu papuci în picioare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite