O femeie din Râmnicu Sărat, care muncea în Spania, a murit în urma unei calamităţi. Familia are nevoie de bani, pentru a aduce sicriul în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Suditu muncea în Spania
Mădălina Suditu muncea în Spania

O râmniceancă plecată la muncă în străinătate a avut parte, săptămâna trecută, de o moarte stupidă. Tânăra care lucra în gospodăria unor spanioli a fost zdrobită sub un zid dărâmat de o viitură. Familia are nevoie de sprijin financiar pentru a putea a duce sicriul cu trupul fetei în ţară.

Mădălina Suditu plecase în urmă cu şase ani din Râmnicu Sărat la Madrid, în căutarea unui trai mai bun iar în ultima vreme muncea la o casă din capitala Spaniei.

Soarta i-a fost însă potrivnică, tânăra de 28 de ani găsindu-şi sfârşitul într-un mod stupid. Nenorocirea s-a produs joi, în timpul unei furtuni dezlănţuite peste capitala spaniolă.

În urma unei ploi torenţiale, a fost inundată gospodăria din cartierul Hortaleza din Madrid, unde Mădălina muncea. Tânăra a coborât la subsol pentru a scoate lucrurile din apă însă a fost surprinsă de un şuvoi de apă, care a rupt un perete şi apoi a strivit-o, provocându-i moartea.

Proprietarul casei a găsit-o după ce apele s-au retras şi a anunţat serviciul de urgenţă, însă tânăra era deja fără suflare.

Mădălina Suditu era născută pe 29 iulie 1987, era căsătorită cu un tânăr din Oreavu, localitate de lângă Râmnicu Sărat, unde împreună îşi construiseră o casă. În urma sa a lăsat un băieţel de numai 5 ani.

Familia vrea ca Mădălina să fie înmormântată în ţara ei, mai precis la Sihlea, în Vrancea, însă costurile aducerii sicriului acasă sunt greu de acoperit. Pentru a strânge suma de cel puţin 4.000 de euro, necesară procedurii de repatriere, soţul tinerei face un apel mai ales la românii din Spania să doneze bani într-un cont bancar: 0049 3282 00 2094079904. Informaţii suplimentare la tel. (0034) 642 328 840.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri