Momentul în care un şofer evită în ultima clipă un accident: „Uite aşa mori nevinovat pe E85” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Imagini cu momentul în care doi şoferi au fost la un pas de un accident tragic pe DN2 E85 au fost surprinse de camera de bord a unui autoturism care circula de la Râmnicu Sărat spre Buzău.

Într-un clip postat de Alexandru Cojoc pe un site dedicat şoferilor se vede cum o autoutilitară iese de pe un drum lateral, încercând să facă stânga spre Râmnicu Sărat.

Şoferul nu s-a asigurat şi a călcat pedala de acceleraţie, cu toate că din sens opus venea cu viteză destul de mare un alt şofer aflat la volanul unei maşini puternice.

Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă, iar şoferul autoturismului, inspirat şi cu reflexe bune, a reuşit să se redreseze şi să rămână pe banda de mers, evitând în ultimul moment coliziunea cu duba, ieşirea în decor sau impactul cu autoturismele de pe contrasens.

Se observă în filmare cum şoferul dubei iese de pe drumul lateral pe şosea fără a acorda prioritate. 

Şi autoturismul rula cu o viteză mult mai mare decât cea regulamentară, pe acel segment de drum. Scena a fost surprinsă în seara zilei de 23 mai, la Oreavu. ”Uite aşa mori nevinovat pe E85, ieşire Râmnicu Sărat spre Buzău”, a scris autorul postării. 

VIDEO La un pas de accident

Vă recomandăm să citiţi şi:

Şofer trimis în arest, după o urmărire nebună pe străzi VIDEO

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite