Miting aerian, mâine, pe pista militară de la Boboc. Organizatorii pun autobuze la dispoziţia buzoienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
IAR-330 Socat
IAR-330 Socat

Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene ”Aurel Vlaicu” organizează, sâmbătă, un miting aviatic ce va avea loc la unitatea de la Boboc, concomitent cu ziua porţilor deschise. Evenimentul intitulat BOBAS 2015 va oferi posibilitatea publicului să vadă pe viu avioane din dotarea forţelor aeriene române dar şi de la aeroclubul României sau de la operatori privaţi.

Printre modelele pregătite să evolueze la spectacolul aerian BOBAS 2015 se numără supersonicul Mig 21 Lancer, avionul de şcoală şi atac la sol IAR-99 Şoim, aeronavele de transport C130 Hercules şi C-27J Spartan şi elicopterele IAR-330 Socat şi IAR 316B Alouette. 

Spectacolul aerian este oferit gratuit de piloţii Şcolii de Aplicaţie pentru Aviaţie, unitatea punând la dispoziţia publicului chiar şi autobuze care vor pleca la ora 9.00, de la catedrala Sfântul Sava. Spectacolul va avea trei crainici de excepţie: prezentatoarea ProMotor Roxana Ciuhulescu, Eduard Antochi şi Cristian Andrieş.

Oaspeţii, aşteptaţi în număr foarte mare, vor putea vizita în acelaşi timp Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene şi vor putea viziona un exerciţiu tactic cu aeronave şi membri ai forţelor speciale. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite