Mii de buzoieni, la slujba de Înviere de la Catedrala Arhiepsicopală. Traficul auto a fost restricționat VIDEO

0
Publicat:

Peste opt mii de credincioși au participat la slujba de Înviere oficiată și în acest an de Înaltpreasfințitul Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, în fața Catedralei Arhiepiscopale „Înălțarea Domnului”.

Credincioșii veniți în număr mare au ocupat curtea Catedralei dar și rondul situat în fața acesteia, circulația rutieră fiind restricționată în zona centrală a municipiului Buzău.

Cu câteva minute înainte de miezul nopții, Înaltul Ierarh a ieșit din catedrală și i-a invitat pe buzoieni să vină să ia din lumina sfântă adusă direct de la Ierusalim.

Mesajul Arhiepiscopului Ciprian s-a axat în acest an pe tulburările produse în toată lumea de spectrul războiului din Ucraina. IPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, i-a îndemnat pe credincioși să stăruiască în credință și să se roage pentru pace.

La finalul slujbei de Înviere, arhiepiscopul Buzăului și Vrancei i-a invitat pe enoriași în biserică pentru a lua parte la sfânta liturghie iar pe cei care nu au putut sta până dimineață i-a îndrumat să ia pasca pregătită în pahare speciale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite