Limuzină a interlopilor din clanul Feraru, scoasă la vânzare de ANAF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BUZAU

Mai multe limuzine, aparţinând unor mărci renumite pe piaţa de lux, confiscate de la infractori au fost scoase la vânzare de Black Friday. Anunţul a fost făcut de Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală (ANAF), pe o pagină de Facebook special creată pentru a promova valorificarea bunurilor confiscate. Licitaţia va avea loc la Galaţi pe 27-28 noiembrie.

Una dintre maşinile scoase la licitaţie este un Ford Mustang AE Cabriolet din 2008 (cu 26.000 de kilometri la bord), care este scos la vânzare cu suma de 50.417 lei fără TVA, adică în jurul a 13.500 de euro cu toate taxele incluse. Bolidul a aparţinut interlopului buzoian Fănel Tudor, ”mijlociul” din fraţii Feraru, zis Lighioaie, care în urmă cu cinci ani a fost condamnat la şase ani de închisoare şi la confiscarea averii, pentru trafic de carne vie.

Licitaţia propriu-zisă va avea loc în perioada 28-29 noiembrie 2016, iar oferta pare să fie pentru toate buzunarele, căci pe lângă maşinile de fiţe din listă (care poate fi consultată pe secţiunea specială de pe site-ul ANAF  şi pe AICI.

Clanul Feraru, specializat în cămătărie şi proxenetism

   

La Buzău, în ultimii ani, clanul Feraru a fost cel care le-a dat cele mai mari bătăi de cap oamenilor legii. În perioada 2005-2010, membrii clanului Feraru au racolat şi au trimis la prostituţie în Spania mai multe tinere. Iniţial, fetelor le erau promise locuri de muncă, dar odată ajunse în Spania erau puse să se prostitueze, banii revenind capilor reţelei.   

După ani buni de investigaţii, temutul clan, inclusiv “capul” Costel Feraru, a ajuns după gratii. De altfel, Costel Feraru a fost şi cel mai greu de găsit, el fiind refugiat în Spania, de unde dirija nestingherit afacerile din România.    

Ajunşi şi pe harta naţională a familiilor de interlopi, membrii clanului Feraru se ocupau cu precădere de cămătărie şi proxenetism, fapte ce le-au adus ani buni de închisoare. “Săltaţi” în toamna anului 2009, trei fraţi din acest clan, Costel Feraru, Fănel Tudor zis “Lighioaie” şi Ionel Tudor, au avut mai multe capete de acuzare.  

Ionel Tudor, fratele mai mic, avea ca obiect principal de activitate cămătăria, pe care o practica până în cele mai mici detalii, inclusiv cele legate de bătăile şi ameninţările cu moartea ale celor pe care îi împrumuta cu bani şi de la care cerea dobânzi înzecite.    

De altfel, Ionel Tudor a ajuns primul la închisoare, fiind urmat, la câteva luni, de fratele mai mare, Costel Feraru, care împreună cu mijlociul Fănel Tudor a fost acuzat de proxenetism, după o anchetă îngreunată de fuga în Spania a “capului” reţelei de trafic de carne vie, Costel Feraru. 

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite