Grav accident rutier, lângă Râmnicu Sărat. Un tânăr de 14 ani şi un consilier din Bordeşti, Vrancea, au murit, iar viceprimarul localităţii a fost rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite în urma unui accident produs duminică după-amiază pe DN2 E85, lângă Râmnicu Sărat, după ce un autocar plin cu oameni s-a ciocnit cu un autoturism Logan. Au murit şoferul autoturismului, consilier local în comuna Bordeşti, şi un copil de 10 ani. Unul dintre răniţi  este viceprimarul comunei vrâncene Bordeşti.

Potrivit IPJ Buzău, evenimentul s-a produs după ce un autocar plin cu oameni care venea dinspre Moldova şi se îndrepta spre Bucureşti ar fi intrat pe contrasens, la intrarea în Râmnicu Sărat, în dreptul hanului Carpatin. 

Şoferul autocarului a pătruns pe sensul opus de mers în momentul în care ar fi intenţionat să intre în parcarea popasului, aşa cum mai procedase de zeci de ori.

Chiar în momentul în care a încercat să intre în parcare, şoferul nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism Logan care venea dinspre Buzău spre Focşani.

În urma coliziunii frontale, un pasager din autoturism, un adolescent de 10 ani, a decedat pe loc. Alte trei persoane din maşina mică au suferit răni grave şi au fost transportate la spital. Unul dintre răniţi, şoferul Loganului, a murit pe masa de operaţie. Acesta era consilier local în comuna vrânceană Bordeşti. 

A mai fost rănit în accident viceprimarul localităţii vrâncene, Adrian Gavrilă. O a doua persoană rănită este un bărbat din Vrancea, în vârstă de 60 de ani, bunicul copilului decedat în acelaşi accident.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri