Un poliţist din judeţul Buzău a fost omorât de o înţepătură de albină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist de 38 de ani, din Buzău, a fost răpus de o înţepătură de albină. Bărbatul lucra la nişte stupi când a fost înţepat, i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardio-respirator în ambulanţa care îl transporta la spital. Medicii nu au mai putut să îl salveze.

Agentul Cornel Petre era adjunctul şefului postului de poliţie din localitatea Brădeanu. Bărbatul era în concediu şi sâmbătă după-amiază a mers la părinţi, în comuna vecină, ca să-şi ajute tatăl să verifice stupii de albine. Roiurile erau pe un câmp de floarea soarelui, la marginea satului Călţuna, comuna Smeeni. 

Barbaţii nu purtau echipament de protecţie. La un moment dat poliţistul a simţit o înţepătură în creştetul capului, apoi i s-a făcut rău. Tatăl l-a urcat în maşină si a pornit cu el spre spital. A anunţat şi ambulanţa, iar un echipaj cu medic a plecat spre ei ca să preia pacientul. 

Pentru că bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, salvarea a oprit în curtea spitalului din Smeeni ca să îl resusciteze. O oră s-au chinuit medicii, însă inima bărbatului nu a mai pornit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă, Rodica Corneci, 60 de minute au durat manevrele de resuscitare a bărbatului care  suferea de mai multe complicaţii: diabet, afecţiuni cardiace şi obezitate.

image

Localnicii din comuna unde tânărul era poliţist sunt şocaţi de întâmplare. Apicultorii atrag atenţia că veninul de albină poate fi periculos persoanelor cu hipersensibilitate la acesta. Chiar şi o foarte mică doză poate produce şoc anafilactic persoanelor alergice.

Trupul bărbatului a fost dus la medicină legală şi autopsia va stabili cauza morţii. Agentul de poliţie avea 38 de ani, era căsătorit şi avea o fetiţă de 4 ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite