Gerul a ucis o femeie din Buzău. Avea 46 de ani și trăia pe străzi

0
Publicat:

O femeie care a fost găsită marți, pe stradă, în șoc hipotermic, a murit la spital. Ea a fost adusă în stop cardio-respirator de un echipaj de poliție locală. A decedat în cursul nopții trecute.

Unitatea Primiri Urgente spital Bagdasar Arseni 19 octombrie 2021 bolanvi covid10 coronavirusFOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Victima gerului este o femeie în vârstă de 46 de ani, fără adăpost, pe care polițiștii locali au luat-o din stradă, marți dimineață, și au dus-o la spital. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe au resuscitat-o însă, din păcate, fără succes.

Potrivit IPJ Buzău, victima nu prezenta alte urme de violență astfel că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului, respectiv șocul hipotermic care i-a provocat stop cardio-respirator.

Marți, reprezentanții Spitalului Județean au anunțat Poliția pentru a verifica identitatea acesteia dar și pentru a-i fi găsită familia. În urma verificărilor, s-a constatat că femeia se afla de mult timp în stradă și, de obicei, dormea în zona Bazarului, prin canal sau alte locuri în care găsea adăpost.

Tot marți, la UPU, au mai fost duse alte două persoane fără adăpost, din zona Gării.

"Până la acest moment, la U.P.U. - SMURD au fost aduse 3 persoane găsite în locuri publice. O femeie de 46 de ani, al doilea caz, un bărbat în vârstă de 51 de ani, adus în șoc hipotermic. Pacientul este stabil. S-a luat legătura cu Primăria Unguriu, pentru a fi transferat la un centru pentru persoane fără adăpost. Al treilea caz, o femeie în vârstă de 58 de ani, găsită în loc public. Pacienta este stabilă, iar după finalizarea investigațiilor, va merge la Centrul de Zi de Noapte al Primăriei Buzău. Toate cele 3 persoane au fost aduse de echipaje ale S.A.J. Buzău", informează Adriana Bunilă.

Polițiștii locali au anunțat că vor continua, împreună cu SAJ Buzău, acțiunea de identificare a persoanelor fără adăpost. Cei care doresc vor fi transportați direct la Centrul de zi din subordinea Primăriei, unde beneficiază de cazare și mese calde. Unitatea poate găzdui peste 40 de adulți.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite