Fost director al Băncii Agricole din Buzău, căzut de la etajul cinci. Devenise depresiv după ce ieşise din spital, unde fusese tratat de Covid-19 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

Un bărbat de 71 de ani, din Buzău, a căzut de la etajul cinci al unui bloc de pe Bulevardul Unirii. Victima a decedat la spital. Vecinii cred că acesta s-a sinucis, deoarece, spun ei, intrase în depresie după o internare în secţia pentru Covid-19.

Un zgomot puternic a speriat trecătorii, iar oamenii au realizat tragedia când au văzut un bărbat plin de sânge pe caldarâm.

Bărbatul în vârstă de 71 de ani s-a aruncat de la etajul cinci al blocului în care locuia. 

În casă mai era şi soţia acestuia, dar femeia a realizat ce s-a întâmplat abia când a văzut papucii în dreptul geamului.

Ambulanţa sosită la faţa locului a preluat bărbatul, însă acesta era în stare critică. Cunoscuţii victimei au mai multe variante legate de motivul din spatele acestui gest.

Unii dintre vecini spun că bărbatul, fost director al Băncii Agricole, ar fi devenit depresiv după o scurtă perioadă petrecută în spital, în urma infectării cu Covid-19. Acesta nu avea copii.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

Bătăuşi reţinuţi de poliţişti după o demonstraţie de forţă într-o comună din Argeş. Indivizii au lovit un consătean şi i-au făcut praf maşina

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite