Fetiţele agresate sexual de unchiul lor au fost ţinute captive trei ore în casa groazei. Individul a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

Mărturii terifiante, în cazul bărbatului din Blăjani acuzat că şi-a agresat sexual nepoatele, două copile de doar 9 şi 11 ani. Victimele sunt verişoare, iar unchiul lor le-ar fi chemat luni după-amiază în casă pentru a le oferi dulciuri. Mama uneia dintre victime acuză că fratele şi-a ţinut nepoatele închise mai bine de trei ore.

Radu, bărbatul acuzat că şi-a supus propriile nepoate unor orori de neînchipuit, are 37 de ani. Sunt şapte copii la părinţi, iar dintre aceştia, cinci şi-au întemeiat familii în Blăjani şi în alte localităţi din judeţul Buzău.

Radu şi un alt frate, burlaci amândoi, au rămas în casa în care au copilărit, tatăl lor decedând cu puţin timp în urmă. În această locuinţă s-ar fi produs şi abuzurile sexuale de care este acuzat de surorile sale.

„Pe la ora 17,00 fetele ar fi trebuit să ajungă acasă, de la şcoală. Pentru că nu mai veneau, am plecat să le căutăm prin sat, prin parc, la piaţă, dar nu erau. Am trecut şi pe la casa bătrânească, însă fratele ăsta ne-a spus că nu le-a văzut”, ne-a mărturisit mama uneia dintre fete.

Cele două verişoare au revenit la casele lor abia după ora 20.00, din spusele femeii. Aceasta declară că Radu le-a atras în casă, spunându-le că le oferă dulciuri, însă le-a ţinut încuiate timp de trei ore. Le-a dat drumul, crede ea, abia după ce a realizat că sunt căutate de părinţii disperaţi.

„Fata mi-a spus acasă că acolo, în casă, el le-a dezbrăcat apoi le-a mângâiat, le-a atins cu mâna. Prima oară când am ajuns acasă la el şi mi-a zis că fetele nu erau la el, de fapt erau încuiate în casă. Am sunat la Poliţie şi dimineaţă au venit peste el”, ne-a declarat mama uneia dintre victime, sora agresorului. 

buzaucasablajani

Luni după-amiază, fratele lui Radu era plecat la serviciu, în Buzău. Când a ieşit din schimb şi a revenit acasă, a găsit uşile deschise, clanţa ruptă şi lucruri răvăşite. Ulterior a aflat că fusese poliţia la ei pentru a-l reţine pe fratele său, Radu. Acesta refuză să creadă că fratele său a fost capabil de asemenea fapte şi mărturiseşte că nu este exclus ca fetele să fi inventat totul. 

Bărbatul este acum cercetat pentru viol şi ar putea petrece mulţi în spatele gratiilor. Instanţa a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Numărul în creştere al acestor prădători a determinat autorităţile să lanseze si la noi Registrul Agresorilor Sexuali. Astfel, cei care au comis fapte de acest gen pot fi identificati şi prinşi mai uşor în cazul în care recidivează. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite