Curăţenie în filiala Buzău a partidului lui Tăriceanu. „Oportunistul“ Pană a fost înlăturat de „dictatorul“ Vlase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul Gheorghe Pană, fost preşedinte al Tribunalului Buzău, a fost exclus din Partidul Liberal Refomator, pentru indisciplină şi încălcarea gravă a regulamentului. Vestea a fost dată de către liderii locali ai PLR, care au susţinut vineri o conferinţă de presă.

Aceeaşi măsură a fost luată şi împotriva preşedintei organizaţiei de femei, Georgeta Nicolae, din cauza „actelor repetate de încălcare a disciplinei de partid”, după cum a anunţat, astăzi, liderul organizaţiei buzoiene, consilierul judeţean Gheorghe Vlase.

Ajustarea listei de membri s-a făcut în ultima şedinţă a Biroului Politic Judeţean, compunenţa acestuia fiind deja validată de organizaţia centrală. 

Lista contestatarilor lui Gheorghe Vlase este mai mare însă în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi lideri ai acestora, Mariana Tudor şi Nicolae Mărăcine, conducerea judeţeană speră ca aceştia să revină la gânduri mai bune, odată cu plecarea lui Pană din partid.

În PLR Buzău, situaţia a devenit tensionată după ce grupul strâns în jurul lui Gheorghe Pană l-a acuzat pe actualul lider al organizaţiei, Gheorghe Vlase, de comportament dictatorial. În replică, Vlase susţine că cei din ”grupul Pană” ar avea dorinţe necurate şi ascunse, stând în partid cu gândul de a ajunge în funcţii cheie, la vârful deconcentratelor buzoiene.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite