Cum l-au primit buzoiencele pe curierul Cupidon, de Ziua Îndrăgostiţilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Iulian Bunilă
Sursa Iulian Bunilă

Cupidon chiar există, în Buzău, iar de Ziua Îndrăgostiţilor a muncit mai mult decât oricând. A mers şi le-a făcut surprize îndrăgostiţilor, încărcat cu tort, şampanie şi mesaje de dragoste. A făcut faţă tuturor cererilor, pentru că, de când a început pandemia, şi-a tras o firmă de curierat mai specială.

Simona este una dintre tinerele din Buzău care, de Ziua Îndrăgostiţilor, au avut parte de o vizită de neuitat. Ea s-a trezit la uşă cu un oaspete încărcat cu daruri trimise de persoana iubită. 

Simona a aflat că-i trecuse pragul chiar Cupidon, în uniformă de curier, care primise o nobilă misiune de la Marius, soţul ei.

Buchetul de flori, tortul şi şampania au impresionat-o pe Simona. Avea să o copleşească îsă mesajul video transmis prin intermediul lui Cupidon.

În această zi specială, curierul îndrăgostiţilor a făcut multe cupluri fericite. Cupidon curier este afacerea Nicoletei Popa, o buzoiancă pe care pandemia a obligat-o să caute surse alternative de venit. Duce cadouri, însoţite de un tort şi un mesaj personalizat, comandate de la distanţă. 

buzau

Prin serviciul de curierat înfiinţat în vara anului trecut, Nicoleta este intermediarul unor cadouri comandate de la distanţă, fără ca sărbătoriţii să intuiască ceva. Participă la alegerea darului prin sfaturi şi sugestii. 

   

”Avem multe comenzi în această zi specială, iar cele mai multe au venit de la oameni plecaţi afară. Reacţiile sunt dintre cele mai diverse, de emoţie, uimire,, au lacrimi în ochi”, spune Nicoleta Popa.  

Mesajele video, care rămân peste ani în amintirea sarbătoriţilor, torturile, buchetele de flori sau sticlele de şampanie pot aduce zâmbete pe chipul copiilor, părinţilor şi prietenilor. 

Buzoianca spune că nu contează distanţa sau localitatea în care trebuie să ajungă Cupidon Curier, ci important este să facă oameni fericiţi. Un pachet economic, care conţine dulciuri, vin spumant, buchet de flori şi felicitare video, costă 300 de lei.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Comorile străbunilor, la judecata nepoţilor. Resuscitarea artei tradiţionale în „Athosul românesc“ FOTO

„Lacul cu Butuci”, delta din inima Bărăganului. Localnicii speră să devină staţiune VIDEO

 

Cum arată „colţii” care dau numele unei celebre zone montane din România. Piatra semipreţioasă renumită în regiune

 

Promovarea Trovanţilor de la Ulmet, prioritate a conducerii judeţului

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite