Cum a scăpat de proxeneţi o tânără din Constanţa forţată să se prostitueze în Râmnicu Sărat

0
0

Perspectiva că ar putea avea soarta fetelor din Caracal bagă spaima în victimele proxeneţilor. O femeie forţată să întreţină relaţii intime contra cost şi-a făcut curaj şi a cerut ajutorul unei patrule de poliţie. Femeia fusese luată cu forţa de doi proxeneţi, de pe centura municipiului Constanţa, şi ţinută într-o pensiune din Râmnicu Sărat.

Oamenii legii s-au pus în mişcare şi după numai câteva ore poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, sub coordonarea procurorilor DIICOT Buzău, i-au depistat pe proxeneţi. 

Este vorba despre doi bărbaţi, din municipiul Constanţa, care acum sunt cercetaţi pentru trafic de persoane.

Din cercetări a reieşit că, la data de 30 iulie 2019, în jurul orei 15.00, cei doi ar fi lipsit de libertate o femeie, de 30 de ani, prin folosirea de violenţe fizice şi verbale, în timp ce aceasta se afla pe centura municipiului Constanţa şi ar fi transportat-o cu un autoturism în municipiul Râmnicu Sarat, în scopul exploatării sexuale. 

Cei doi, de 24 şi 40 de ani, ar fi cazat victima la o pensiune, după care ar fi transportat-o în zona unei staţii Peco, unde aceasta ar fi întreţinut relaţii sexuale contra cost cu două persoane, banii fiind însuşiţi de unul dintre bărbaţi.

În cursul dimineţii, de 31 iulie 2019, în jurul orei 09.00, cei doi ar fi transportat victima în aceeaşi zona din seara precedentă, în scopul ca aceasta să practice prostituţia în folosul lor, dar femeia a abordat un echipaj de poliţie şi a reuşit să scape. 

La data de 1 august 2019, faţă de cei doi a fost luată măsura reţinerii de către procurorul de caz, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Buzău, cu propunere de arestare preventivă. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri