Mihai Găinuşă, după crimele din Caracal: „Dacă prostituţia era legală în ţara asta, poate că fetele erau în viaţă, fiindcă monstrul mergea la bordel“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Găinuşă a reacţionat, printr-un mesaj pe Facebook, în cazul crimelor din Caracal. Omul de televiziune şi de radio susţine că, dacă prostituţia ar fi fost legală în România, poate cele două fete ar fi fost şi acum în viaţă.

Mihai Găinuşă a scris, într-un mesaj pe pagina personală de Facebook, un mesaj în care îşi spune părerea despre crimele din Caracal. Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotaşilor“ susţine că dacă prostituţia era legală, „poate că Gheorghe Dincă nu le-ar fi omorât“ pe cele două adolescente din Olt, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, „fiindcă monstrul mergea la bordel“.  

„Dacă prostituţia era legală în ţara asta: 

- poate că fetele erau în viaţă, fiindcă monstrul mergea la bordel; 

- poate că violurile din Vaslui şi din alte zone nu mai existau (în Olanda criminalitatea a scăzut cu 25% în ultimii 10 ani); 

- poate proxenetismul şi «corecţiile» aplicate fetelor erau eradicate; 

- poate că multe femei puteau strânge bani legal, ca să scape de sărăcie; 

- poate că nu eram pe locul 1 în Europa la minore gravide;

- poate că bolile venerice erau mai puţine, analizele fiind obligatorii;

- poate că statul încasa impozitele pe care oricum le pierde din prostituţia ilegală (iar din amendarea prostituatelor, slabe speranţe). Le pierde şi din impozitarea bisericii, care se opune legalizarii prostituţiei, dar preoţii numai uşă de biserică nu sunt.

Şi poate castingul pentru «asistente TV» şi (i)reality show-uri era mai interesant“, a scris Mihai Găinuşă.

Şerban Huidu, fostul coleg al lui Mihai Găinuşă la pupitrul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“, de la Prima TV, a reacţionat în urma postării şi s-a declarat „oripilat“ de mesajul vedetei de televiziune. 

„Am găsit, printre multe alte opinii de pe net, despre subiectul momentului, două chestii care m-au oripilat. Prima vine de la omul cu care am făcut «Cronica», muncind umăr la umăr 14 ani la radio şi 13 la televizor. Totuşi, viaţa îţi rezervă surprize nebănuite. Mişu Găinuşă crede că lipsa legii prostituţiei a dus la cele mai crunte momente ale noastre“, a scris Şerban Huidu pe blogul său. 

Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar joi fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. 

O altă tânără din Olt, Luiza Melencu (18 ani), a dispărut în urmă cu trei luni. Principalul suspect în dispariţia celor două fete, Gheorghe Dincă (66 de ani), a recunoscut că le-a omorât, dar corpurile adolescentelor nu au fost încă descoperite de anchetatori. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite