Concurenţă mare, la Buzău, pentru funcţia de inspector şcolar general

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După demiterea în masă a şefilor de inspectorate scolare din 13 judeţe, toţi cu aceleaşi trei carenţe manageriale, în prima zi a săptămânii, Ministerul Educaţiei a pus la bătaie funcţiile vacante. Candidaţii care aspiră la funcţia de inspector şef au fost solicitaţi să îşi trimită prin fax, până joi, CV-ul la minister. Cinci persoane au trimis CV-uri pentru a fi numite, cu delegaţie, la şefia inspectoratului şcolar al judetului Buzău.

În acest moment, are loc evaluarea CV-urilor trimise de candidaţi, iar până la începutul săptămânii viitoare, se va anunţa numele celui care va ocupa interimar funcţia de inspector şcolar general. Demisă, vineri seară, pentru aşa zise carenţe manageriale, Florina Stoian a anunţat că nu va participa la procesul de selecţie.

Florina Stoian a fost revocată din funcţia de inspector scolar general, începand cu data de 4 septembrie, printr-un ordin emis prin fax, alături de alţi inspectori şcolari generali din 12 judeţe. Cei 13 inspectori demisi i-au făcut plângere penală ministrului Liviu Pop, pentru abuz în serviciu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite