Concert Ştefan Bănică la Buzău. Fondurile din bilete vor fi folosite pentru modernizarea secţiei de pediatrie a Spitalului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică va susţine un concert la Sala Sporturilor din Buzău                                         FOTO: Arhivă
Ştefan Bănică va susţine un concert la Sala Sporturilor din Buzău                                         FOTO: Arhivă

Consiliul Judeţean şi organizaţia nonguvernamentală Pro Green Terra invită buzoienii la un concert extraordinar de Crăciun cu Ştefan Banică. Fondurile care vor fi strânse în urma vânzării biletelor la concert vor fi folosite pentru dotarea Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău şi pentru învăţarea elevilor din municipiu despre protejarea sănătaţii şi a mediului înconjurător.

Spectacolul va avea loc duminică, 23 decembrie, ora 19, la Sala Sporturilor, iar preţul unui bilet va fi de 30 de lei, intrare generală. Acestea vor putea fi procurate, începând de marţi, de la Sediul Teatrului „George Ciprian” din Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 44.

Cea mai mare parte a fondurilor obţinute din vânzarea biletelor va fi donată Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean. „Îmi doresc foarte mult sa reuşim sa îmbunătăţim condiţiile din spital, iar prioritatea numărul unu o reprezintă Secţia de Pediatrie. Din fericire, în urma evenimentului de duminică, vom reuşi sa aducem un plus de calitate pentru pacienţii Spitalului Judeţean”, a spus preşedintele CJ Buzău, Cristi Bâgiu.

Restul banilor vor fi folosiţi pentru organizarea unui curs de ecologie pentru elevii din municipiul Buzău. De altfel, atât biletele, cât şi afişele aferente acestui spectacol vor fi tipărite pe hârtie reciclată.

Pro Green Terra este o organizaţie nonguvernamentală română, nonprofit, neimplicată politic, neimplicată religios, fără scop patrimonial, înfiinţată în ianuarie 2012 având ca scop principal protecţia mediului înconjurător.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite