Comedia regizată de Horaţiu Mălăele, ”Funeralii fericite”, va rula în această seară în amfiteatrul din Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoienii pot viziona, în această seară, la cinematograful în aer liber din Parcul Tineretului, producţia românească ”Funeralii fericite” (2013). Proiecţia este programată de la ora 20.45. Acţiunea filmului se petrece într-un cartier periferic din Bucureşti, mai precis în cârciuma lui Samir „La imigrantul fericit”, unde imigranţii îşi îneacă amarul.

La o masă, trei prieteni au pierdut şirul paharelor. Ei sunt: Lionel – un român reîntors din Franţa unde a lucrat în construcţii, Kiril – un bulgar contrabandist de mică anvergură şi Igor – un rus fără permis de şedere în România, care lucrează la negru ca instalator. 

Presaţi de iminenţa raziei duminicale pe care o face la oră fixă agentul Porumbel, cei trei o şterg rapid din cârciumă împreună cu ceilalţi clienţi. Ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Aceasta le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri. De aici începe distracţia.

Pe afişul filmului, Horaţiu Mălăele apare atât ca regizor cât şi ca actor, alături de Cuzin Toma, cunoscut mai ales pentru rolul lui Firicel din ”Las Fierbinţi”, Florin Zamfirescu, Serghei Mizil, Tudorel Filimon, Alexandru Bindea şi Dorina Lazăr. Intrarea este liberă, iar proiectul este susţinut de Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite