Coliziune între un autoturism și un camion, pe Europeanul 85, lângă Buzău, soldată cu rănirea unei femei

0
Publicat:

Un accident rutier cu o victimă s-a înregistrat, joi dimineață, pe DN2 E85, la Poșta Câlnău, județul Buzău. În coliziune au fost implicate două vehicule, respectiv un camion și un autoturism.

image

Potrivit polițiștilor, este vorba despre o coliziune între autoturismul condus pe un drum lateral către DN2 E85 de o buzoianca de 56 de ani și camionul de mare tonaj ce rula pe drumul cu prioritate, dinspre Vrancea către Buzău, la volanul căruia se afla un conducător auto de 53 de ani, din Ialomița.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței, care a fost preluată de ambulanță și transportata la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

image

Alte două evenimente rutiere soldate cu victime au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, pe drumurile din județul Buzău. Miercuri, două persoane au fost rănite într-un accident produs pe DN 10, în localitatea Gura Siriului.

O autoutilitara condusă pe direcția Brașov către Buzău de un șofer de 55 de ani, din Alba, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un șofer de 69 de ani, din Bacău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 69 de ani și a unei pasagere de 61 de ani, care au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Tot miercuri, două autoturisme care circulau pe DC 19, pe direcția Bălteni către Largu, au fost implicate într-un accident rutier. La volanul mașinilor se aflau un buzoian de 43 de ani și un gălățean de 46 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto buzoian, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite