Casă dintr-un cartier buzoian, făcută scrum de oamenii străzii care se adăposteau în ea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

Un incendiu violent a izbucnit, joi după-amiază, la o casă de pe strada Dorobanţi, din municipiul Buzău. Focul a fost provocat de oamenii străzii care se adăposteau în clădirea abandonată.

Aceştia au făcut focul într-una dintre camerele imobilului, direct pe duşumea. În scurt timp, flăcările au cuprins lemnăria, apoi s-au întins rapid către grinzile tavanului.

Incendiul a cuprins tot acoperişul cu o suprafaţă de 120 de metri pătraţi şi ameninţa să se extindă la mai multe imobile din jur.

La intervenţie au fost dislocate două autospeciale de stingere a incediilor, o ambulanţa SMURD şi o autospecială de intervenţie şi comandă, de la ISU Buzău.

Iniţial, în panica declanşată după propagarea focului, vecinii au crezut că mai mulţi oameni ai străzii au ars de vii.

La scurt timp, echipajele de pompieri sosite la faţa locului au constatat că doar o singură persoană a fost rănită în incediul care a distrus tot imobilul.

Victima, un bărbat fără adăpost, a fost evaluată de echipajul SMURD. A suferit arsuri de gradul I la nivelul capului, fiind transportată ulterior la SJU Buzău pentru investigaţii suplimentare.

Locuinţa mistuită joi după-amiază de flăcări a mai fost incendiată de locatarii săi. oameni ai străzii, în urmă cu doi ani. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite