Bucureştean de 36 de ani, arestat preventiv pentru trafic şi deţinere de droguri de risc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Tânărul a fost oprit în trafic, la un filtru al poliţiştilor de la secţia Merei, în maşină fiind descoperită cantitatea de aproximativ 400 de grame de cannabis. Ulterior, la percheziţia casei din Pietroasele a bucureşteanului, a fost găsită o cultură indoor de cannabis.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T.Buzău, au efectuat patru percheziţii domiciliare, în Buzău şi Bucureşti, la imobile utilizate de un tânăr bănuit de trafic şi deţinere de droguri de risc.

Activităţile au fost desfăşurate în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Tribunalul Buzău.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite două culturi indoor de canabis, una în comuna Pietroasele, din judeţul Buzău şi una în municipiul Bucureşti, fiind identificate 69 de plante de canabis, precum şi instalaţiile necesare cultivării acestora. 

Plantele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Bănuitul, un tânăr, de 36 de ani, din Bucureşti, a fost interceptat în trafic, la data de 25 martie a.c., de către poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Merei, care au descoperit în maşina acestuia aproximativ 400 de grame de dorguri de risc (cannabis) şi au solicitat sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, în această dimineaţă, Tribunalul Buzău a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

La activitate, au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Satul lui Băieşu, la final de poveste. Mai puţin de 40 de suflete rezistă în cătunul dintre dealurile Buzăului VIDEO

Comorile străbunilor, la judecata nepoţilor. Resuscitarea artei tradiţionale în „Athosul românesc“ FOTO

„Lacul cu Butuci”, delta din inima Bărăganului. Localnicii speră să devină staţiune VIDEO

Cum arată „colţii” care dau numele unei celebre zone montane din România. Piatra semipreţioasă renumită în regiune  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite