Bărbat rănit și cinci autoturisme distruse, într-un incendiu care a distrus un service din județul Buzău VIDEO

0
Publicat:

O persoană a fost rănită iar cinci mașini au fost distruse într-un incendiu care a mistuit, sâmbătă, la orele prânzului, un service auto din satul Băltăreți, comuna buzoiană Ulmeni. Mai multe bubuituri s-au auzit, spun localnicii.

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Buzău, în jurul orei 13,00, pompierii buzoieni au început deplasarea cu mai multe autospeciale de stingere și de la SMURD către un incendiu izbucnit la un service auto din localitatea Baltăreți, comuna Ulmeni.

„Incendiul este localizat, se manifestă pe o suprafață de 120 metri pătrați. În urma evenimentului a rezultat o victimă, bărbat cu arsuri de gradul 4 la membrele inferioare”, au transmis pompierii buzoieni.

Mașinile au fost carbonizate integral. SURSA ISU Buzău
Mașinile au fost carbonizate integral. SURSA ISU Buzău

Victima incendiului din service a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean (SJU) Buzău, cu o ambulanță SMURD. În incendiul care a distrus întreaga clădire confecționată din panouri tip sandvich au fost avariate cinci autoturisme care se aflau în incinta service-ului, în curs de reparații sau în așteptarea intervenției mecanicilor. 

Flăcările au fost lichidate după o oră de intervențe a pompierilor. Potrivit unor martori, mai multe bubuituri s-au auzit din atelierul cuprins de flăcări, cel mai probabil de la răbufnirile produse de anvelope în momentul în care luau foc. Incendiul putea avea, însă, urmări mult mai grave, întrucât în incinta service-ului auto din Băltăreți se aflau inclusiv butelii cu gaz.

image

Specialiștii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău au declanșat o cercetare la fața locului, pentru a depista cauza producerii incendiului. Cel mai probabil, spun surse din rândul anchetatorilor, focul ar fi izbucnit de la scânteile generate în timpul sudării unor componente la una dintre mașinile aflate în atelierul auto.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite