Poliția caută doi copii din Buzău care au plecat de acasă și nu au mai revenit

0
Publicat:

Doi copii din Buzău sunt căutați de Poliție pentru că au plecat de acasă și nu au mai revenit la domiciliu. Este vorba despre un băiat de 12 ani, care a dispărut de mai mult de cinci zile, și o fată de 11 ani, care a plecat de acasă la 10 august 2023.

Poliția în acțiune SURSA Arhivă
Poliția în acțiune SURSA Arhivă

La data de 10 august 2023, în jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că Marinel-Adrian Lăcătuș, în vârstă de 12 ani, ar fi plecat voluntar în ziua de 4 august 2023, de la locuinţa din municipiul Râmnicu Sărat, judeţul Buzău și nu a mai revenit.

Minorul căutat are aproximativ 1,30 metri înălțime și 40 de kilograme, păr blond, scurt și drept, ochi negri. Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care acesta le purta la momentul plecării.

Marinel-Adrian Lăcătuș are vârsta de 12 ani. SURSA IPJ Buzău
Marinel-Adrian Lăcătuș are vârsta de 12 ani. SURSA IPJ Buzău

„Cei care dețin informații ce pot conduce la găsirea băiatului sunt rugați să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, este solicitarea polițiștilor buzoieni.

De asemenea, la data de 11 august 2023, în jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că Gabriela Spătaru, în vârstă de 11 ani, ar fi plecat voluntar în ziua de 10 august 2023, de la locuinţa din Ruşeţu, judeţul Buzău, pentru a ajuta vecinii la treburi gospodăreşti și nu a mai revenit.

Gabriela Spătaru, fata căutată. SURSA IPJ Buzău
Gabriela Spătaru, fata căutată. SURSA IPJ Buzău

Fata căutată de Poliție are aproximativ 1,55 metri înălțime și 50 de kilograme, păr şaten, scurt și ondulat, ochi căprui. La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni de culoare albastră, tricou de culoare neagră, hanorac de culoare neagră, pantofi sport negri cu roz.

„Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, este de asemenea solicitarea polițiștilor buzoieni.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite