Băi terapeutice, în oferta de Paşte a unui complex hotelier din Sărata Monteoru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţul pentru pachetul de Paşte este de 590 de lei de persoană
Preţul pentru pachetul de Paşte este de 590 de lei de persoană

Românii se pregătesc pentru concediul de Paşte iar majoritatea unităţilor de cazare îi atrag cu oferte culinare deosebite. La excepţii se încadrează şi un complex balnear din Sărata Monteoru, judeţul Buzău, care le oferă turiştilor mai mult decât mâncare bună şi atmosferă de sărbătoare: tratamente pentru întreţinere.

Pentru minivacanţa de Paşte, complexul situat în centrul staţiunii turistice Sărata Monteoru, oferă trei nopţi de cazare, între 30 aprilie şi 3 mai 2021, cu pensiune completă şi meniu special pentru Ziua de Paşti.

”În plus, avem un pachet wellness cu acces la sala de kinetoterapie, alături de unul dintre specialiştii noştri. Oferim, de asemenea, masaj limfatic, masaj cu pietre jad şi electrostimulare”, spune Octavian Posea, managerul complexului Ceres.

Cât costă pachetul de Paşte

Preţul pentru pachetul de Paşte este de 590 de lei de persoană, cazarea si celelalte servicii fiind gratuite pentru copiii sub 6 ani. 

Aproape toate locurile au fost rezervate încă din primele zile de la anunţarea ofertei pe pagina de Facebook a hotelului.

Complexul Ceres este administrat de Ministerul Muncii şi folosit pentru tratament, recuperare sau recreere. Procedurile aplicate turiştilor în baza de tratament balnear sunt monitorizate de medici. „De ce sunt bune băile de aici? În primul rând pentru concentraţia salină, care este complexă. Compoziţia apei este polimorfă, unică aş zice. Omul beneficiază de băi cu apă încălzită la 37 de grad, în cadă sau la bazin", spune medicul George  Szep, specialist din cadrul complexului Ceres.

Apa sărată de la Monteoru are numeroase proprietăţi terapeutice. Băile saline de aici sunt indicate pentru cei care au afecţiuni reumatismale inflamatorii şi degenerative, afecţiuni ale ţesuturilor moi, nevroză astenică, nevralgii şi diverse neuropatii.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Operaţiune pentru salvarea unei tinere răpite de soţul agresiv. Erau despărţiţi de două luni

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

 

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite