Au fost găsite locuri în spital pentru pacienţii conectaţi la oxigen, în maşinile personale VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

La scurt timp după apariţia imaginilor cu pacienţi conectaţi la oxigen, în maşinile personale, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a luat măsuri de mărire a numărului de paturi pentru pacienţii Covid-19.

Astfel, secţia de cardiologie a fost comasată cu neurologia, eliberându-se în acest fel un număr mai mare de saloane.

Pacienţii din curte au fost preluaţi rând pe rând şi duşi în secţii. Maşinile personale au dispărut, iar ambulanţele în aşteptare sunt doar trei, patru. 

Pacienţii care vor fi cazaţi în aceste saloane sunt cei cărora testele rapide le ies negative, însă ei au semne clare că au avut sau că au încă infecţia cu SARS-CoV-2. 

D asemenea, un număr de 13 pacienţi cu forme uşoare şi medii de boală au ajuns la Spitalul CFR, de pe strada Republicii.

Conducerea unităţii medicale anunţă că în curând vor fi puse la dispoziţia bolnavilor încă zece paturi în secţia Dermato Venerice.

Vineri, Direcţia de Sănătate Publică a raportat 249 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. 

Pacienţii au vârste cuprinse între 4 şi 94 de ani. De asemenea, pe lângă aceste cazuri, au mai fost înregistrate alte două cazuri de infectare cu Sars-Cov-2 la pacienţi reveniţi pe teritoriul României din Germania, pe 1 noiembrie. 

S-a stabilit că locul de infectare a fost în străinătate, astfel  că cele două cazuri nu au fost alocate judeţului Buzău.

Conform aceleiaşi surse, au fost consemnate şi 13 decese la pacienţi cu vârste cuprinse între 50 şi 90 de ani.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

Bătăuşi reţinuţi de poliţişti după o demonstraţie de forţă într-o comună din Argeş. Indivizii au lovit un consătean şi i-au făcut praf maşina

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite