Apel pentru salvarea unui cadru medical de la UPU Buzău, rănit într-o explozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu are 27 de ani
Silviu are 27 de ani

Asistentul medical de la UPU Buzău care a fost grav rănit în explozia care a avut loc la Mărăcineni, în timpul montării unei centrale termice, are nevoie de susţinere financiară pentru tratamentul costisitor din străinătate.

În urma exploziei de la Mărăcineni, doi bărbaţi au suferit răni grave şi au fost transportaţi, pentru tratament, la un spital din Germania. 

Amănunte aici: Victimele exploziei din Buzău sunt în stare gravă. Deflagraţia, provocată de un instalator

Unul dintre ei este Silviu, asistent medical la UPU Buzău, un om care de-a lungul timpului era primul care răspundea la apel când demara vreo campanie umanitară.

Starea lui Silviu este gravă, însă medicii spun că are şanse mari să se recupereze. Această recuperare înseamnă, însă, timp şi mulţi bani. 

Apropiaţii săi sunt conştienţi că familia nu va putea susţine singură o astfel de cheltuială, astfel că au lansat o campanie umanitară.

“Silviu este acum în Germania şi medicii se lupta contra timp sa-i salveze viata! O durere fără margini, iar lacrimile noastre sunt de prisos! Dar poate, câte puţin măcar, îl putem susţine financiar! E tot ce mai putem face şi fiecare ajutor contează, acum!”, este mesajul transmis de apropiaţii familiei pe Facebook. 

Cei care doresc să îi întindă tânărului de 26 de ani o mână de ajutor o pot face prin donaţii în contul în euro RO 04 INGB 0000 9999 1174 3562, deschis pe numele soţiei, Jilavu Veronica, la ING Bank.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Trupul fără suflare al unei femei, descoperit într-un BMW parcat pe o stradă lăturalnică. Avea trei copii 

Cine este medicul găsit mort într-un spital privat din Constanţa. Anchetatorii iau în calcul sinucidere

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite