Accident pe E85, în Buzău. Un camion scăpat de sub control a distrus un garaj şi maşina din interior VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a soldat cu rănirea unui vrâncean
Accidentul s-a soldat cu rănirea unui vrâncean

Traficul rutier a fost blocat miercuri dimineaţă în Mărăcineni, pe DN2 E85, din cauza unui accident soldat cu rănirea unei persoane. Un camion a ieşit în afara părţii carosabile, după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

Un camion de mare tonaj, condus pe DN2 E85 pe direcţia Focşani către Buzău, de un şofer în vârstă de 60 ani, din Vrancea, a ieşit în afara părţii carosabile în localitatea Mărăcineni, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o construcţie, anexa unui imobil.

Garajul în care a intrat camionul a fost făcut praf. La fel şi autoturismul din interior, care a fost strivit sub dărâmături.

Proprietarii garajului spun că puţin a lipsit ca basculanta să nu le dărâme casa. 

Şoferul camionului ar fi observat târziu cum şoferul unui autoturism din faţa sa încetineşte pentru a parca pe trotuar. El a tras brusc de volan pentru a evita coliziunea, însă a pierdut controlul maşinii de mare tonaj. 

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea şoferului, acesta fiind preluat de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru a afla împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

 

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite