Accident cu doi răniţi, pe E85, la intersecţia spre comuna Florica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Traficul auto este restricţionat pe DN2 E85, intersecţie spre Florica, pe sensul Urziceni-Buzău, din cauza unui accident rutier.

Este vorba despre o coliziune între două autoturisme, în urma căreia s-ar părea că două persoane sunt rănite.

Un autoturism condus de către un bărbat de 71 de ani, din Bucureşti, pe DJ203 C către intersecţia cu DN2 E85 a acroşat un alt autoturism condus pe DN2 E85 dinspre Bucureşti către Buzău, de către un şofer de 67 ani, din Bucureşti.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerei şoferului de 67 de ani, care a fost preluată de ambulanţă pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

buzauaccidentautoturismavariat

Poliţiştii rutieri organizează frecvent pe DN2 E85 acţiuni ce au avut ca scop depistarea conducătorilor auto care depăşesc limita legală de viteză, atât în localităţi, cât şi în afara acestora. 

Marţi, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat 41 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia doi au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Cu cea mai mare viteză în localitate – 122 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar autovehiculul unui bărbat de 21 de ani, din Iaşi, ce rula pe DN2E85, în localitatea  Poşta Câlnău.

Alte 10 permise de conducere au fost reţinute pentru neacordarea de prioritate, pentru conducerea unor vehicule sub influenţa alcoolului şi pentru neprezentarea la Poliţie în termen de 24 de ore de la implicarea într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Sancţiuni contravenţionale au mai fost aplicate şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă (22), celor care au circulat cu autoturisme ce prezentau defecţiuni tehnice (4), dar şi 23 de sancţiuni pentru alte abateri în trafic.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 44.000 de lei.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite