A încetat din viaţă Cristi Voicu, fostul şef al Gărzii Financiare Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Voicu a pierdut lupta cu cancerul  FOTO: Sanatateabuzoiana.ro
Cristi Voicu a pierdut lupta cu cancerul  FOTO: Sanatateabuzoiana.ro

Cristi Voicu, fostul şef al Gărzii Financiare Buzău, a încetat din viaţă duminică după-amiază, după o lungă şi grea suferinţă. Acesta avea 50 de ani şi s-a luptat cu cancerul timp de 8 luni, din momentul diagnosticării.

Cristi Voicu a suferit două intervenţii chirurgicale la cap, ultima dintre ele în urmă cu două luni, dar boala a avansat rapid. Trupul neînsufleţit va fi depus pentru o perioadă la domiciliu, după care va fi dus la capela Cimitirului „Dumbrava” din Buzău. Înmormântarea va avea loc miercuri.

Cristi Voicu s-a născut la 31 octombrie 1963, în Buzău. Clasele I-IV le-a studiat la Liceul Pedagogic, clasele V-VIII la Şcoala 1 şi liceul la Eminescu. Studiile universitare le-a urmat la Academia de Studii Economice, la Facultatea de Economia Industriei şi Agriculturii. În 1991 a luat examenul la Garda Financiară pentru funcţia de comisar debutant, trecând prin toate gradele şi funcţiile de comisar. În 2007 a fost numit  comisar-şef, până la sfârşitul anului trecut. Era căsătorit, avea doi copii, o fată şi un băiat, iar soţia sa este inspector de specialitate în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău.

Citeşte şi: VIDEO Trei persoane au ajuns la spital după un carambol produs pe DN 2 E 85

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite